VIDEO Scandal la poarta ministrului 'Grindă'. Luat la rost, liberalul s-a enervat: 'Întreab-o pe mă-ta, mă?'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 10-08-2020 17:33
Actualizat: 11-08-2020 15:17

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost protagonistul unui incident, în weekend, când Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a mers la casa acestuia, din Focșani. Este vorba despre celebra casă despre care ministrul a afirmat că i-a făcut din greșeală un etaj în plus, fără autorizație, din cauza unei grinde.

George Simion a postat pe pagina de Facebook un filmuleț cu imaginile surprinse de el la casa președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și la cea a ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

“Mai rare zilele când un ministru te trimite la “mă-ta”. Este județul lui Marian Oprișan, unde mama lui este el. Iar mama lui are 7 vile într-un singur complex, în valoare de 3 milioane de euro. Spuneți-mi ce părere aveți, după ce ați urmărit materialul...”, este mesajul care însoțește imaginile.

Ajuns la reședința din Focșani a lui Ion Ștefan, George Simion a avut un schimb de replici jignitoare chiar cu ministrul Dezvoltării.

Iată dialogul dintre cei doi:

George Simion: Vă supără dacă ne arătați și nouă casa? Toată lumea are impresia că este o casă foarte mare. Care este situația cu proiectul acesta?
Ion Ștefan: Întreab-o pe mă-ta, mă!
George Simion: S-o-ntreb pe mama?
Ion Ștefan: Da, mă-ta poate știe ceva ea!
George Simion: Mă-ta? Așa vorbește un ministru al Guvernului României?
Ion Ștefan: Da, așa vorbește, care e problema? Sunt la mine în curte și fac ce vreau.
George Simion: Faceți ce vreți.... Dar cu casa asta de ce nu ați luat autorizație cum trebuie, de ce nu ați plătit impozit pe ea?