Umaniștii din Timiș îi susțin pe Voichița Lăzureanu, pentru Primăria Timișoara, respectiv Călin Dobra, pentru CJ Timiș

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 12-08-2020 12:20

Filiala Timiș a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) îi va susține în alegerile locale pe Voichița Lăzureanu, pentru Primăria Timișoara și, respectiv, pe Călin Dobra, pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Liderii umaniști din Timiș au semnat un protocol de alianță cu PSD, pentru susținerea celor doi candidați, care sunt oamenii potriviți, la locurile potrivite.

„Îl cunosc de mulți ani pe Călin Dobra, am colaborat ca europarlamentar și cred în reușita lui în alegeri”, transmite europarlamentarul umanist Maria Grapini.

Călin Dobra este actualul președinte al CJ Timiș, iar Voichița Lăzureanu este medic și a fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, considerat cel mai eficient în lupta împotriva COVID-19.

„Am ales să susținem un profesionist în medicină, o femeie care a demonstrat în cariera profesională că îmbină știința cu omenia, puterea cu moralitatea, cunoștințele medicale cu buna organizare si administrare! Cel mai bine poți să vezi calitățile unui om, profesionale și umane, într-o perioadă de criză. Voichița Lăzureanu a demonstrat cât a fost managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara că poate fi un bun administrator, are puterea și tăria de a face echipe, de a găsi soluții și de a convinge oamenii sa le aplice!”, subliniază Maria Grapini.

Umaniștii din Timiș își exprimă convingerea că Voichița Lăzureanu și Călin Dobra sunt oamenii de care Timișoara și județul Timiș au nevoie, cu proiecte viabile și soluții pentru problemele comunității.