VIDEO ACCIDENT CUMPLIT Două persoane se zbat între viață și moarte, alte două sunt rănite, după ce un șofer nu a acordat prioritate

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 13-08-2020 20:43

Două persoane, între care şi o minoră, au fost rănite grav şi alte două au fost rănite uşor, joi seara, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DJ 204E, între localităţile Petreşti şi Mirceşti, din cauza unui conducător auto care nu a acordat prioritate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

"Două autoturisme au fost implicate, joi, într-un accident de circulaţie pe DJ 204E, între localităţile Petreşti şi Mirceşti, din care au rezultat doi răniţi grav, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate şi o minoră din autoturismul care circula regulamentar, şi alţi doi răniţi uşor", a precizat IPJ Vrancea.

Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani. Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.