Turneul de la Roma a fost devansat cu o săptămână

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 14-08-2020 10:38

Organizatorii turneului de la Roma au profitat de anularea competiţiei de la Madrid şi au devansat cu o săptămână Internaţionalele de tenis ale Italiei, informează lalibre.be, potrivit news.ro.

Noile date ale turneului de la Roma (WTA de categorie Premier 5 şi ATP Masters 1.000) sunt 14-21 septembrie, imediat după US Open.

Iniţial, competiţia italiană trebuia să înceapă la 11 mai, dar a fost amânată pentru luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Semifinaliştii de la US Open care vor dori să participe la Roma vor fi exceptaţi de la primul tur şi nu vor evolua înainte de 16 septembrie.

Turneul de tenis de la Madrid, care urma să înceapă la 13 septembrie, a fost anulat, au anunţat organzatorii, la 4 august. Autorităţile madrilene au recomandat anularea turneului organizat de Ion Ţiriac, din cauza recrudescenţei cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Spania şi, mai ales, în regiunea capitalei.