ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Accident cu un mort și 3 răniți grav, cu șanse mici de supraviețuire, luni noaptea

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 18-08-2020 00:04
Actualizat: 18-08-2020 00:05

Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, luni seară, într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină, iar manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o maşină a ajuns în şanţ, între localităţile Horodnic şi Gălăneşti, acolo intervenind pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată în maşină, iar o alta a fost prinsă sub autoturism.

”Persoana care a fost prinsă sub maşina este inconştientă şi i se aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Suceava, precizând ulterior că manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul tânărului de 19 ani.

Citește și: Ultimă oră! Începe! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Celelalte victime, în vârstă de 19, 20 şi 23 de ani, au fost transportate la spital, conştiente, dar cu traumatisme grave.