FCSB: 'Toţi membrii stafului şi jucătorii, cu excepţia celor patru depistaţi pozitiv săptămâna trecută cu Covid-19 au fost retestaţi'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 18-08-2020 20:49
Actualizat: 18-08-2020 20:50

FCSB a anunţat, marţi, că toţi membrii stafului şi toţi jucătorii, cu excepţia celor testaţi pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută, au fost retestaţi, şi că rezultatele sunt negative, potrivit news.ro.

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

“FCSB anunţă că toţi membrii staff-ului şi jucătorii noştri, cu excepţia celor patru fotbalişti depistaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2 săptămâna trecută, au fost retestaţi în cursul acestei zile. Din fericire, rezultatele tuturor au fost negative, astfel încât aceştia au primit permisiunea Direcţiei de Sănătate Publică de a relua pregătirea centralizată. În ceea ce-i priveşte pe jucătorii depistaţi pozitiv, aceştia se află în carantină şi urmează întocmai protocolul impus de Direcţia de Sănătate Publică”, se arată pe pagina de Facebook a clubului..

Săptămâna trecută, clubul bucureştean a anunţat că Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea au fost testaţi pozitiv cu Covid-19.