FOTO - Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin: internauții au făcut glume pe seama sa

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 19-08-2020 11:25

Un bărbat a intrat cu maşina într-un magazin din Galaţi. Imaginile au devenit virale pe Facebook și mulţi au făcut glume pe seama păţaniei. Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul în vârstă de 66 de ani a vrut să iasă din parcarea magazinului. El nu s-a asigurat şi a fost lovit în lateral de o maşină condusă de o tânără de 32 de ani, relatează Mediafax.

În urma impactului, maşina bărbatului a ajuns în uşa magazinului pe care a distrus-o. Şoferul a fost amendat şi va plăti toate pagubele rezultate în urma impactului.

„Un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism în parcarea magazinului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani. Maşina a fost proiectată în uşa de urgenţă a magazinului rezultând doar avarii. Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Imaginile cu maşina care s-a oprit în uşa magazinului din Galaţi au devenit virale pe Facebook. Mulţi au făcut glume pe seama păţaniei.

„Nu ştiam ca cei de la Penny au drive-thru”, a scris pe reţeaua de socializare un bărbat, în timp ce altul l-a completat: „Credea că e la mc Donalds, la drive.” Haz de necaz au făcut şi alţi internauţi care au interpretat diferit incidentul. „N-a avut 50 bani pentru căruţ”, „paznicul i-a luat temperatura?”, a vrut să ia bancomatul”, „s-a grăbit să prindă reducerile”, sunt doar câteva din sutele de comentarii care însoţesc imaginile postate pe Facebook.