Lucrările la drum îngreunează traficul rutier pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 20-08-2020 08:47

Traficul rutier pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, se desfășoară cu dificultate, joi, din cauza lucrărilor care au loc între localitățile Călinești și Tuțulești și pe raza localității Câineni, în județul Vâlcea.

Citește și: Restricții de circulație pe Autostrada București – Pitești: se lucrează la asfalt

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că joi, între orele 08.00 și 18.00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 214 - 219, pe raza localităților Călinești și Tuțulești, județul Vâlcea, se aplică pe partea carosabilă marcaj axial și lateral, relatează Mediafax.

Traficul rutier se va desfășura îngreunat pe ambele sensuri în această zonă.

De asemenea, tot pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între kilometrii 238+600 de metri - 238+800 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, se fac lucrări de montare a parapetului de beton.

Astfel, circulația rutieră se va desfășura pe jumătate de cale, dirijată de piloți de circulație, în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.