Percheziții la traficanții de droguri din Cluj: doi tineri au fost reținuți și 12 persoane duse la audieri; au fost găsite substanțe psihoactive și canabis

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 24-08-2020 18:47

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT, au reţinut doi tineri pentru trafic de droguri şi au audiat 12 persoane, în urma a trei percheziţii domiciliare în Cluj-Napoca şi localitatea Baciu, relatează Agerpres.

"La data de 24 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj-Napoca, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Cluj-Napoca şi Baciu, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării 20 de grame de canabis, 5 grame de substanţe psihoactive, 2 laptopuri, 2 telefoane mobile şi un cântar electronic. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, iar 12 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri", se arată într-un comunicat trimis, luni, de IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.