Opera Naţională Bucureşti îşi începe stagiunea cu spectacole în aer liber

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 27-08-2020 11:13

Opera Naţională Bucureşti îşi începe stagiunea 2020 - 2021 cu spectacole în aer liber, pe esplanada din faţa sediului.

Opera Naţională Bucureşti, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii, începe stagiunea 2020-2021 cu o serie de opere în concert, recitaluri, seri de balet şi concerte - toate sub numele „Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă”, potrivit news.ro.

Citește și: DE NECREZUT Guvernul spune că România poate produce până la sfârşitul anului 50% din necesarul de măşti

Programul primei săptămâni va include „Sincretismul artelor”, „Voci nobili” şi „Seara Tinerelor Talente” - „Carmina Burana”, de Carl Orff, programate pentru 27, 28, 29 şi 30 august, începând cu ora 20:00.

Evenimentele din următoarele săptămâni se vor desfăşura în zilele de miercuri, joi, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19:00.

„Seara Tinerelor Talente” este un eveniment susţinut de bursierii „Tinere Talente”, program al Fundaţiei Regale Margareta a României.

Citește și: VIDEO Raluca Turcan scoate la iveală cifrele pe care nu le știa nimeni: Peste 30% dintre părinți NU vor să își trimită copiii la școală

Accesul la concerte se va face cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele sanitare în virgoare.

„Seri de Operă şi Balet pe Esplanadă” face parte din SAMER 2020 - Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, proiect intiţiat de Ministerul Culturii.

Biletele pot fi cumpărate doar online, de pe operanb.ro.