Gabriela Firea s-a dus pe șantierul inaugurat de Orban cu focuri de artificii: Nu a găsit nici picior de muncitor/ VIDEO

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 27-08-2020 21:52
Actualizat: 28-08-2020 14:11

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost la șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat cu focuri de artificii în prezența premierului Ludovic Orban. La fața locului, nu erau nici muncitori, nici utilajele specifice unui șantier.

Citește și: Un TSUNAMI de concedieri lovește România: Încă 500.000 de români vor rămâne fără serviciu

”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.
Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni.”, arată Gabriela Firea.