Alamnă falsă la Serviciul de Permise Olt: Angajatul suspect de Covid nu este infectat

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 28-08-2020 08:57

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Olt a fost reluată vineri, după ce, anterior, instituția a fost închisă pentru că un angajat era suspectat de COVID-19, dar s-a dovedit că el nu este infectat cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax.

„Începând cu 28 august ( vineri- n.red.), ora 8:30, activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt se desfăşoară conform programului de lucru cu publicul disponibil pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt”, conform Prefecturii Olt.

CITEȘTE ȘI: Băutura care te scapă mai repede de durerea de cap decât paracetamolul/ STUDIU

Serviciul de Permise a fost închis joi din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2 a unui lucrător din cadrul SPCRPCIV Olt. Aceasta a fost, însă, infirmată în joi după-amiaza, printr-un rezultat negativ la testul COVID-19.

„Cetăţenii afectaţi de suspendarea activităţii serviciului din data de 27.08.2020 (ridicare documente) au fost reprogramaţi pentru data de 28.08.2020”, adaugă Prefectura.