Reglări de conturi în Poliția Română, odată cu demisia lui Vasilescu - Comisarul Gavriș, fost șef la Omoruri, mutat în Harghita

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 01-09-2020 19:44
Actualizat: 02-09-2020 09:09

Șeful demisionar al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, plătește polițe înainte de a părăsi funcția. Acesta l-a mutat pe cunoscutul comisar Radu Gavriș, fost șef la „Omoruri” în Poliția Capitalei, la IPJ Harghita pentru șase luni.

„Cu data de 1 septembrie 2020, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Viorel Mihăiță, director al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, a fost numit, la cerere, să îndeplinească atribuțiile funcției de director al Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

Cu aceeași dată, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Gavriș Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuțiile sale în cadrul unității teritoriale vor fi pe linie de investigații criminale”, transmite IGPR.

Potrivit unor surse, Liviu Vasilescu îl suspectează pe Radu Gavriș că s-ar afla în spatele scurgerii de informații în presă cu privire la întâlnirea șefului poliției cu interlopii din clanul Duduianu.