FR Handbal a confirmat retragerea echipei Dunărea Brăila din sferturile Cupei României

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 02-09-2020 17:52

FR Handbal a confirmat, miercuri, retragerea echipei Dunărea Brăila din sferturile Cupei României, după ce nouă persoane din lot au fost depistate pozitiv cu Covid-19. Astfel, joi se va juca doar meciul restant din sferturi dintre CSM Bucureşti şi CSM Slatina, care a fost mutat la ora 18.00, potrivit news.ro.

În urma retragerii echipei brăilene, adversara sa din sferturile de finală, SCM Râmnicu Vâlcea, este calificată în semifinale, fază în care se va duela cu Rapid Bucureşti.

”Federaţia Română de Handbal le urează personelor afectate însănătoşire grabnică şi mult spor clubului HC Dunărea Brăila în pregătirea noului sezon competiţional!”, a transmis FRH.

CITEȘTE ȘI: Condimentaţi-vă viaţa cu ele şi vă protejaţi sănătatea! Iată condimentele care distrug celulele canceroase

Programul competiţiilor din faza finală a Cupei României este: în 3 septembrie, CSM Bucuresti – CSM Slatina (ora 18.00, sferturi), semifinalele în 5 septembrie, de la orele 11.00, respectiv 18.00, între SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid, respectiv CSM Bucureşti/CSM Slatina – Gloria Buzău, iar finalele sunt programate în 6 septembrie, la aceleaşi ore, între învinsele şi învingătoarele din semifinale.

Echipa Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, că se retrage din Cupa României la handbal, competiţie în care era calificată în sferturile de finală, ca urmare a faptului că nouă persoane din cadrul echipei au fost testate pozitiv cu coronavirus, iar în lot au mai rămas doar opt jucătoare apte.