Rob Halford, liderul trupei britanice Judas Priest, a anunţat că lucrează la un album blues

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 07-09-2020 17:47

Rob Halford, liderul trupei britanice Judas Priest, a anunţat că lucrează la un album blues, pe care îl va înregistra cu aceeaşi echipă cu care a colaborat pentru „Celestial”, apărut la finalul anului 2019, anunță news.ro.

Halford a declarat la podcastul „Paltrocast With Darren Paltrowitz” că printre cei cu care lucrează se numără fratele lui, Nigel, şi fiul basistului Ian Hill, scrie NME.

Pentru că în trecut el a vorbit despre posibilitatea înregistrării unui album solo blues, Paltrowitz l-a întrebat acum dacă există această posibilitate, iar muzicianul i-a oferit exclusivitatea: „Da, este deja început”.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

„Lucrez la acest album blues cu fratele şi nepotul meu şi cu prieteni cu care am lucrat pentru albumul «Celestial». Ne-am simţit atât de bine împreună şi sunt foarte talentaţi. Iar chestia cu bluesul nu m-a părăsit vreodată - este parte din rock and roll”, a spus Halford.

El a precizat că, încet, sunt puse laolaltă piese şi că nu există un termen limită de finalizare a discului.

La finalul acestei luni, Rob Halford - în vârstă de 69 de ani - va lansa autobiografia „Confess”, prin Hachette Books.