Klaus Iohannis, la metroul din Drumul Taberei: Risca să devină o legendă! Este cea mai mare realizare de după Revoluție

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 15-09-2020 12:48

Președintele Klaus Iohannis a participat la inaugurarea metroului din Drumul Taberei și a spus că este cea mai mare realizare de infrastructură de după Revoluție.

”Este o mare realizare, trebuie să recunoaștem. Este cea mai mare realizare de acest gen de după Revoluție.

Această linie risca să devină o legendă, o legendă a amânărilor, dar uite că a venit un Guvern hotărât și lucrările s-au finalizat. Este foarte important să se continue pe acestă linie, oamenii își doresc infrastructură și Guvernul va trebui să insiste foarte mult, și eu voi insista foarte mult pentru dezvoltarea infrastructurii de transport.

Important de subliniat este că o bună parte din această investiție s-a finanțat din fonduri europene. Avem în continuare acces la fonduri europene, avem la dispoziție sume imense

Perioada în care trăim este una complicată și nu mă refer complicațiile politice, ci la pandemie. Dragi bucureșteni, vă rog să nu uitați, când folosiți această

În final, domnule prim-ministru, domnule ministru vă așteaptă multe, multe lucrări unele dintre ele începute, altele planificate. Vă doresc mult succes, multă putere de muncă. ”, a spus Klaus Iohannis.