Gabriela Firea: 'Pasajul Doamna Ghica va fi gata în această toamnă. Prietenul Câinelui nu-mi poate găsi decât o.... pisică!'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 15-09-2020 22:48

Gabriela Firea anunță că încă un mare proiect va fi finalizat în această toamnă! Este vorba despre Pasajul Doamna Ghica, acolo unde lucrează două dintre companiile municipale, despre care Nicușor Dan, candidat la funcția supremă în București, a anunțat că le va desființa.

Firea îi transmite câteva mesaje ironice ”prietenului lui Câine”, Nicușor Dan: ”nu-mi poate gasi decat o.... pisica! Una reala! O felina frumoasa, gingasa si.. cu 9 vieti”.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

”Pasajul Doamna Ghica va fi gata in aceasta toamna! Se lucreaza intens! Este construit de doua companii municipale! Rapid si ieftin! Nu asa cum eram obisnuiti in anii trecuti. Societati municipale exact ca la Viena si alte mari orase din tara!

Companii pe care candidatul Dreptei Aproape Unite vrea sa le desfiinteze! Ca sa vina din nou firmele capusa sa se infrupte din banii bucurestenilor si sa construiasca in 8-10 ani ceea ce noi construim in 2.

Sau, sa-i aboneze direct pe interlopi la contractele cu Primaria, ca tot e frate cu ei!

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar

Maine, prietenul lui Caine - interlopul cu restaurant si casa in parc, adica ilegale, vrea sa-si mai spele rusinea si sa recite iar ce-l invata consultantii.

Niste acuze puerile despre activitatea mea. Avand un mandat marcat de realizari si onestitate, nu poate veni decat cu afirmatii inventate.

Fix cum ma acuza pe mine pentru licitatia necesara achizitiei celor 100 de tramvaie, validata de ANAP - organism guvernamental si pentru recuperarea Parcului Verdi, la cererea certatenilor - proiect votat de 2 ori de catre consilierii generali USR si PNL.

Citește și: Ciolacu: ‘Facem un ultim apel către organele abilitate să se autosesizeze în cazul domnului Nicușor Dan’

In disperare de cauza, simtind ca pierde teren si ca si-a sifonat imaginea de mare aparator al parcurilor si oamenilor simpli, acest candidat si stafful sau imi cauta si mie ceva! Le urez mult succes!

Faptul ca Primaria Capitalei a fost cea mai verificata institutie din tara, in acesti 4 ani, se dovedeste a fi acum un lucru bun!

Citește și: Ultim moment! Marcel Ciolacu: ‘Am luat decizia ca PSD să meargă singur la aceste alegeri’

Asa ca, prietenul Cainelui nu-mi poate gasi decat o.... pisica! Una reala! O felina frumoasa, gingasa si.. cu 9 vieti!”, a scris Gabriela Firea.