Răsturnare de situație - Cristian Popescu Piedone susține că nu este infectat cu noul coronavirus

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 18-09-2020 11:35
Actualizat: 18-09-2020 11:40

Candidat la Primăria Sectorului 5, Cristian Piedone, neagă informațiile apărute în presă și arată că nu are coronavirus. Piedone arată că doar fiica lui este infectată, dar testul său a ieșit negativ.

Citește și: Traian Băsescu detonează o nouă 'bombă' în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

”DEZMINȚIRE CU PRIVIRE LA ȘTIREA DIFUZATĂ/ MATERIALUL ONLINE PUBLICAT PRIVIND INFECTAREA CU COVID-19

În cursul zilei de joi, 17.09.2020, Realitatea Plus a difuzat un material în care se susține că eu, Cristian Popescu Piedone, aș fi infectat cu noul coronavirus. Totul după o postare pe pagina mea de Facebook în care anunțam că fiica mea a fost infectată și că mi-am făcut și eu testul COVID-19.

La acel moment, eu nu aveam niciun răspuns din partea medicilor, nu știam care este rezultatul. Niciun jurnalist de la Realitatea Plus nu m-a contactat să mă întrebe care este diagnosticul. Ulterior, mai multe publicații online și posturi de televiziune au preluat știrea fără să verifice veridicitatea informațiilor.

Am primit rezultatul testului și NU sunt infectat cu noul coronavirus.

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă solicit pe această cale să difuzați o dezmințire în același format și cu aceeași vizibilitate ca materialul pe care l-ați difuzat/ publicat online la care am făcut referire mai sus, în vederea rectificării informațiilor prezentate opiniei publice.

Solicit Realitatea Plus să publice o dezmințire în baza dreptului la replică și a codului deontologic de care se prevalează instituțiile de presă.”, scrie Cristian Popescu Piedone.