Un bărbat din comuna Tătărăni ar fi incendiat două locuinţe în decurs de câteva ore

Autor: George Traicu
Publicat: 23-09-2020 19:10

Un bărbat din comuna Tătărăni şi-ar fi incendiat, miercuri, locuinţa, iar după ce pompierii au intervenit pentru salvarea unei case aflate în apropiere, el dat foc, cel mai probabil, şi celei de-a doua locuinţe.

"Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Bălţaţi, comuna Tătărăni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată şi exista pericolul de propagare la o locuinţă aflată la aproximativ patru metri distanţă. S-a acţionat pe două sectoare de intervenţie, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecţia locuinţei apropiate. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat în limitele găsite. A fost salvată locuinţa din apropiere. Nu au fost victime. Patru persoane s-au autoevacuat, iar o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 91 ani, a fost evacuată pe braţe", au declarat reprezentanţii ISU Vaslui.

La câteva ore de la stingerea primului incendiu Secţia de pompieri Huşi a fost solicitată să intervină pentru un incendiu la cea de-a doua locuinţă.

"Din primele informaţii, este foarte posibil ca proprietarul să îşi fi incendiat şi cea de-a doua casă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-au produs evenimentele.