Sharon Stone a dezvăluit cine este actorul care sărută cel mai bine: 'E fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara'

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 24-09-2020 09:05

Rolurile din "Basic Instinct" si "Total Recall" au transformat-o într-un adevărat star și i-au creat imaginea de femeie fatală. Sharon Stone a dezvăluit într-un interviu cu Andy Cohen cine este actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine.

Dintre toți actorii cu care a jucat în cariera ei de patru decenii, deținătoarea Globului de Aur a mărturisit că de departe câștigător la acest capitol este Robert de Niro, potrivit filmnow.ro.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

„Pentru mine, Robert De Niro este de departe actorul care sărută cel mai bine”, a spus Sharon la Watch What Happens Live. „[Bob] este actorul pe care l-am admirat cel mai mult. ..Tot ce-mi doream era să pot sta la aceeași masă cu el și să fiu puternică. Poate și pentru că îl plăceam atât de mult, sărutul cu el a avut un așa impact”.

Stone a glumit apoi și a declarat că De Niro putea foarte bine să o lovească și cu un ciocan în cap, că tot ar fi fost încântată.

„Ca actriță eram atât de îndrăgostită de el”, a declarat starul din „The Laundromat”.

„A fost fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara”.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Actrița originară din Pennsylvania, în vârstă de 62 de ani, și actorul din New York ( 77 de ani) au jucat rolurile Ginger McKenna și Sam "Ace" Rothstein în filmul din 1995, Casino.

Sharon a primit singura nominalizare la Oscar pentru rolul mamei dependente de droguri și alcool, îndrăgostită de proxenetul ei (James Woods), în drama regizată de Martin Scorsese care a obținut $116,1 milioane la box office.

Gazda WWHL, Andy Cohen, a întrebat-o apoi pe Stone dacă ar înlocui-o pe Kim Cattrall în rolul Samantha Jones, în cazul în care regizorul Michael Patrick King ar filma al treilea lungmetraj Sex and the City.

„Oricând aș avea ocazia să lucrez cu Cynthia [Nixon], ar fi o onoare pentru mine”.

Însă atât Cyntia cât și Cattrall au declarat că ar prefera o femeie de culoare în acest rol.