VIDEO - Apar primele defecțiuni la metroul inaugurat: curge apa din tavanul stației

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 01-10-2020 12:12

Un incident a avut loc joi dimineață în stația de metrou Eroilor 2, de pe recent inaugurata Magistrală 5 de metrou Eroilor - Drumul Taberei. Din tavanul noii stații Eroilor 2 a început să curgă apă direct pe peron, se observă pe imagini video transmise de un cititor HotNews.ro.

„A fost o scurtă avarie, care a durat 5 minute. Este vorba despre o conductă. Dar s-a rezolvat, nu este nicio problemă”, a spus directorul Metrorex, Gabriel Mocanu, pentru Libertatea.

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor.

Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”.

Citește și: VIDEO - Soluțiile avansate de Ludovic Orban, după ce în spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru pacienții COVID-19

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat pe 15 septembrie, după 11 ani de când au început lucrările de execuție.

Puțin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atât costă actualizat întreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele 10 stații, două ramuri și depoul de la Valea Ialomiței.