Studenții facultăților cu profil alimentar pot participa gratuit la INGREDIENTS SHOW 2020

Autor: Roxana Popa
Publicat: 02-10-2020 16:02

Evenimentul începe luni, 5 octombrie, și se desfășoară online. La ediția din acest an sunt așteptați peste 300 de specialiști din industria alimentară.

Timp de 5 zile, liderii industriei de ingrediente din Romania se întâlnesc pentru a face schimb de experiență și pentru a-și prezenta cele mai recente soluții și idei în domeniul industriei de procesare și productie a alimentelor și suplimentelor.

În calitate de partener științific, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține participarea gratuită a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară.

Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.

Fiecare zi a evenimentului este dedicată unei ramuri a industriei alimentare, temele sesiunilor științifice, susținute de cei peste 40 de speakeri cu expertiză internațională, vor aborda materiile prime alternative, ingrediente inovatoare, tehnologii, alimente funcționale precum și modul în care acestea influențează industria alimentară.

INGREDIENTS SHOW este organizat de RO.aliment, în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS.