Graeme Souness dă vina pe starea gazonului pentru înfrângerea lui Liverpool

Autor: George Traicu
Publicat: 05-10-2020 19:14

Graeme Souness, fostul mare fotbalist al lui Liverpool, a dat vina pe starea gazonului pentru înfrângerea şocantă suferită duminică de această formaţie pe terenul lui Aston Villa, 2-7, în etapa a 4-a a campionatului Angliei, transmite Reuters.

"(...) Cred că au lăsat iarba mai mare decât este normal ca să încetinească acţiunile lui Liverpool", a declarat Graeme Souness. "Toate echipele de top vor iarbă scurtă, un teren rapid", a spus fostul mijlocaş scoţian, care a şi antrenat echipa de pe Anfield între 1991 şi 1994.

Liverpool nu mai primise şapte goluri într-un meci din 1963.

Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, a reacţionat după dezastrul cu Aston Villa: "Trebuie să fim foarte duri unii cu alţii şi vom fi. (...) Este prea mare diferenţa între ultimul meci de campionat cu Arsenal şi cel de astăzi (duminică - n. r.). Toată lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea."

În altă ordine de idei, antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a anunţat că portarul Alisson Becker, care a ratat meciul de la Birmingham din cauza unei accidentări la umăr, va lipsi circa şase săptămâni şi nu va putea juca în următoarea partidă a echipei sale de club, derby-ul local cu Everton de pe 17 octombrie.