Cartoon Network marchează 'Ziua Internaţională a Fetelor' printr-o serie de clipuri cu supereroine

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 07-10-2020 19:15
Actualizat: 08-10-2020 10:38

Cartoon Network sărbătoreşte "Ziua Internaţională a Fetelor", decarată de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) pe 11 octombrie, şi în România printr-un Girl Take Over pe canalul de YouTube Cartoon Network România în perioada 11-18 octombrie.

În această perioadă vor fi postate clipuri cu eroine Cartoon Network care le dau încredere tinerelor fete prin principiile şi valorile pe care le promovează şi le apără. Creaţii mult îndrăgite, precum Unikitty, DC Super Hero Girls sau Fetiţele Powerpuff le vor reaminti fetelor de curaj şi încredere în sine, prietenie, viziune şi alte repere importante.

Citește și: Elena Udrea a dezvăluit semnificația semnului cu degetul la nas din Parlament. Cui îi era adresat gestul

Unikitty, personajul Lego care întruchipează combinaţia dintre o pisicuţă şi un unicorn, debordează de energie şi de optimism, în timp ce Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Bumblebee, Zatanna şi Green Lantern, versiunile adolescentine ale eroinelor DC, îşi împart timpul între viaţa cotidiană şi salvatul lumii de diferite pericole. Fetiţelor Powerpuff li se alătură şi întregesc trupa de supereroine Cartoon Network care reprezintă modele demne de urmat, fie individual sau în echipă.

Cartoon Network a creat cadre dedicate pentru Facebook, cu personajele amintite, pe care oricine le poate adăuga imaginii de profil, confirmând că este părinte de fată şi că susţine „Ziua Internaţională a Fetelor”.

Eroinele Cartoon Network pot fi întâlnite şi la TV. Unikitty de luni până vineri, de la ora14.05, iar DC Super Hero Girls în aceleaşi zile, de la ora 15.55.