Colegiul 'Bogdan Petriceicu Hasdeu' din Buzău trece în scenariul roşu, după confirmarea celui de-al treilea caz de COVID-19

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 07-10-2020 22:23

Colegiul "Bogdan Petriceicu Hasdeu", cel mai prestigios liceu din Buzău, trece de joi, de la ora 13.00, în scenariul roşu, elevii urmând a învăţa exclusiv online. Decizia vine după confirmarea celui de-al treilea caz de infectare cu noul coronavirus, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Colegiului "B.P Hasdeu", începând de joi, 8 octombrie, de la ora 13.00, liceul intră în scenariul roşu, urmând ca elevii să înveţe exclusiv online.

Citește și: Lovitură de teatru! Nu Mihail Neamțu este propunerea PMP pentru funcția de viceprimar al Capitalei

Măsura a fost luată în urma unei adrese a Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, prin care conducerea colegiului a fost informată, miercuri seară, că un elev a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre al treilea caz de infectare cu noul coronavirus consecutiv, motiv pentru care s-a decis închiderea colegiului timp de două săptămâni.

Buzăul a înregistrat, miercuri, 44 de cazuri noi de coronavirus, în creştere faţă de ultimele zile, judeţul ajungând la un total de 2.940 de bolnavi de la debutul pandemiei.