Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc vor fi închise în trei localități din județul Dâmbovița

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 08-10-2020 19:06

Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc vor fi închise, începând de vineri, în trei localități din județul Dâmbovița. De asemenea, purtarea măștii va deveni obligatorie în jurul școlilor din mai multe localități, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dâmbovița, CJSU a decis joi interzicerea activităţilor cu publicul a restaurantelor şi cafenelelor care funcționează în interiorul clădirilor, precum şi a activităţilor sălilor de noroc din localitățile Răzvad, Târgovişte, Văleni-Dâmboviţa.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Decizia se aplică începând de vineri.

„De asemenea, începând cu data de 09 octombrie 2020, în intervalul orar 06:00 – 18:00, de luni până vineri, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie (astfel încât să acopere nasul şi gura) în toate spaţiile publice de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale în care rata incidenței cumulate a cazurilor depășește 1,5/1000 de locuitori, respectiv: Moţăieni, Crevedia, Ulmi, Ocniţa, Perşinari, Glodeni, Răzvad, Târgovişte , Titu , Văleni-Dâmboviţa, Bezdead”, se arată în comunicat.

Obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice revine tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 5 ani, au transmis reprezentanții Prefecturii.