Un bărbat de 60 de ani a decedat într-un accident auto provocat de un șofer beat

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 09-10-2020 12:09

Un bărbat de 60 de ani a murit într-un accident auto provocat de un șofer beat. Polițiștii au stabilit că mașina în care se afla victima a fost lovită de o autoutilitare intrată pe contrasens. Inițial, șoferul autoutilitarei a plecat de la fața locului, dar apoi a revenit.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, accidentul a avut loc joi seara. Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 212, la intrarea în localitatea Mihai Bravu, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o mașină, condusă de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Mihai Bravu, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

Șoferul de 60 de ani a murit în urma impactului, iar tânărul de 23 de ani a plecat de la fața locului, revenind ulterior. El a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, având în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0, 60mg/l.

Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii continuă cercetările.