Gabriela Firea INTERVINE în scandalul generat de raportarea INSP-GCS: 'Autoritățile guvernamentale habar nu au de capul lor! O adunăturā de politruci'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 13-10-2020 17:55

Gabriela Firea intervine, printr-o postare pe Facebook, în scandalul legat de raportarea făcută de INSP, care a spus că, în București, incidența prinvind noul coronavirus, a trecut de 3 la mia de locuitori. Câteva momente mai târziu, prefectul PNL al Capitalei a infirmat informația, spunând că s-a făcut o greșeală.

"Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucuresteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina scolara aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulti diagnosticati de medicii de familie si tratati acasa.

Deci, statistica oficialā era facutā în bataie de joc!

Citește și: Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’

Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, sefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica - cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunaturā de politruci care a venit la putere doar cu scopul imbogatirii!

Nu le pasā de oameni!

Nu le pasā de tara!

Lor sa le fie bine!

#DreaptaUnita #IncompetentaLaGuvernare", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.