Marcel Ciolacu, întrebat dacă Alexandru Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputaţilor, a anunțat că va avea o discuție cu acesta

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 15-10-2020 17:52

Marcel Ciolacu a anunţat, întrebat dacă este adevărat că Alexandru Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputaţilor, în Bucureşti, că acesta va veni la sediul PSD joi. Liderul social-democraţilor a precizat că vrea ca acesta să îi explice care este situaţia epidemiologică în ţară şi dacă alegerile parlamentare pot fi organizate în siguranţă.

„Astăzi (joi - n.r.) o să am o discuţie cu domnul Rafila. Va veni la partid. Voi avea o discuţie cu domnul profesor Rafila. În primul rând, vreau şi eu să îmi explice mai bine un specialist care este situaţia ca pe urmă să am şi eu o discuţie cât mai avizată cu ceilalţi colegi”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la sediul PSD dacă Alexandru Rafila va deschide lista partidului în Bucureşti la Camera Deputaţilor, potrivit news.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Reprezentanţii PSD au anunţat că Marcel Ciolacu va susţine joi de la ora 18.00 o conferinţă de presă.

Profesorul Alexandru Rafila ar urma să deschidă lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare, au declarat surse din partid pentru News.ro. Deocamdată, Rafila nu a comentat informaţia. Lista social-democraţilor pentru Senat va fi deschisă de Gabriela Firea, iar parlamentari ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Carmen Dan nu vor mai prinde locuri eligibile pe listă.