Nicușor Dan, revoltat: 'Încă nu mi-am preluat mandatul. Dacă cineva are o problemă cu apa caldă să o întrebe pe Gabriela Firea'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 22-10-2020 10:10

Primarul ales al Capitalei Nicușor Dan s-a arătat revoltat că nu și-a putut prelua încă mandatul, deși a trecut o lună de la alegerile locale. „Sunt 52 de contestații privind validarea mea”, a spus Nicușor Dan, arătând cu degetul spre PSD.

„Vorbim de 52 de cereri de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD și apropiați ai PSD-ului la hotărârea tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de către CAB. Sunt motive ridicole. Se vorbește de fraudă electorală”, a spus primarul ales.

Totodată, Nicușor Dan a lansat o serie de atacuri la adresa Gabrielei Firea, reproșându-i că și-a abandonat mandatul, inclusiv preocupările pe care le avea în ceea ce privește criza COVID-19.

„În ultimele patru săptămâni primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Astăzi, primarul Bucureștiului este Gabriela Firea și săptămâna viitoare primarul Bucureștiului este tot Gabriela Firea. Deci dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție Gabriela Firea și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, și-a abandonat obligațiile legale. Este un primar care a abandonat în plină criză sanitară toate preocupările pe care le avea în ceea ce privește coronavirusul și asta este o chestiune foarte gravă”, a mai spus Dan.