FOCAR la Viitorul Constanța: Echipa lui Gică Hagi cere AMÂNAREA meciului cu Poli Iași, după ce 5 fotbaliști s-au infectat

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 27-10-2020 22:54
Actualizat: 28-10-2020 00:09

Viitorul Constanța a primit încă o veste proastă: cinci fotbalişti şi patru membri din stafful auxiliar au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. În urma acestei infectări masive, constănţenii au cerut amânarea meciului cu Poli Iaşi din următoarea etapă a Ligii 1.

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a confirmat atât faptul că există un focar de infecţie la club, cât şi faptul că a fost făcută o solicitare către LPF pentru amânarea meciului cu Iaşiul.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

„E o situaţie dificilă. Avem numeroase cazuri de COVID la echipă, jucători şi oameni din staff. E adevărat că am cerut să ni se amâne meciul, mai ales că avem indisponibili şi câţiva jucători accidentaţi. Acum, important e ca toţi să fie sănătoşi. Vom trece şi peste această perioadă. Stai şi te gândeşti că poate era mai bine să fi continuat în martie şi ne imunizăm mai repede”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru ProSport.