Polițiștii au dat șase amenzi în Ilfov, după o nuntă organizată cu mai multe persoane

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 28-10-2020 14:05

Polițiștii din Ilfov au dat șase amenzi după o nuntă care a fost organizată într-un local din comuna 1 decembrie. Potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, poliţiştii din Măgurele s-au deplasat la localul respectiv, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un eveniment privat organizat în localul din comuna 1 decembrie, informează Mediafax.

Când au ajuns polițiștii, evenimentul nu mai era în desfășurare, dar, în urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit că a fost vorba de o nuntă, la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precum și măsurile de protecție individuală.

Poliţiştii ilfoveni au identificat o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

„În urma verificărilor, pâna la acest moment, polițiștii oraşului Măgurele au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante”, a mai transmis Poliția Ilfov.

Citește și: Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și Carmen Dan: Tribunalul decide dacă trebuie anchetați în dosarul 10 August

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru identificarea tuturor participanților și au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.