Trei angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului din Galați, agresați verbal de un adolescent

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 28-10-2020 16:24

Trei angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului Galați au fost agresați verbal de un adolescent pe care încercau să-l transporte într-un centru al instituției. În plină stradă, el le-a amenințat cu violența pe cele două salariate, dar și pe șoferul mașinii cu care urma să se facă transferul, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs miercuri, în orașul Galați și a fost anunțat la 112. Două angajate ale Direcției pentru Protecția Copilului au încercat să transfere adolescentul de 17 ani de la o casă din Galați la un centru din Tecuci. Băiatul a devenit violent și i-a amenințat pe cei care intenționau să-l ducă la Tecuci.

Citește și: Germania, lecție FABULOASĂ: Volkswagen anunță că NU mai are nevoie de subvenții, după o revenire spectaculoasă

Unul dintre martorii incidentului a povestit pe Facebook ceea ce a văzut și a dezvăluit că i-a permis unei femei să intre în mașină pentru a nu fi bătută de agresor.

„Să lucrezi la Direcția pentru Protecția Copilului constituie un adevărat pericol... Priviți prin ce trebuie să treacă angajatele acestei instituții.... Întâmplarea a avut loc azi dimineață, zona Complex Siret. Băiatul din imagini trebuia transferat la un alt Centru din Tecuci, dar el voia mai întâi să o bată pe doamna din imagini, înainte de a se urca în mașina Instituției. Până la urmă am luat-o pe doamna la mine în mașină, pentru că băiatul ăsta devenise extrem de agitat și a trebuit să intervin”, a povestit gălățeanul pe rețeaua de socializare.

Până la urmă, adolescentul a fost transferat la Tecuci. Femeile amenințate urmează să decidă dacă vor face plângere pe numele agresorului.