Un bărbat a fost amendat de polițiști: a aruncat cu ouă în mașina condusă de o femeie

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 29-10-2020 15:45

Un bărbat a fost amendat cu peste 1.600 de lei, în urma unui conflict pe care l-a avut în trafic, în municipiul Constanţa, aruncând cu ouă din autovehiculul în care se afla, într-o maşină condusă de o femeie, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, joi, că amendată a fost şi victima, cu 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timp ce se afla la volan, aceasta filmând cele petrecute.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanţa, vă comunicăm următoarele: Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002)", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citește și: STATISTICI Sancțiunile în justiție - pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Toate sancțiunile contestate la ÎCCJ de judecători sau procurori au fost admise

Surse judiciare au declarat că aceeaşi femeie a fost audiată, pe 28 octombrie, într-un dosar penal deschis zilele trecute, pentru lovire sau alte violenţe, violarea vieţii private şi ameninţare, după ce ea şi o amică, în urma unui conflict spontan petrecut pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, ar fi fost agresate de acelaşi bărbat.