Dan Petrescu își anunță DEMISIA de la CFR Cluj: Îmi iau la revedere de la toată lumea!

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 01-11-2020 23:59

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că va pleca de la echipă după meciul din Europa League împotriva celor de la AS Roma.

Citește și: Andi Moisescu are Covid-19. Acum câteva zile soția lui, Olivia Steer, ne cerea să nu purtăm măști și să ne îmbrățișăm

"Nici eu nu mai vreau să stau a echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.

Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbtri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri.

Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România. Trebuie să îmi caut de lucru, sincer", a spus Dan Petrescu la Fotbal Club, de la DigiSport.