SCANDAL INCREDIBIL: Un șofer fără permis a LOVIT o polițistă și a BĂTUT un jandarm

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 09-11-2020 16:09

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile în Ialomița, după ce, fiind la volan fără permis, a lovit cu maşina o poliţistă, iar cu pumnii și picioarele un jandarm. Deși mirosea a alcool, șoferul a refuzat orice testare, conform Mediafax.

Citește și: PROTEST la Timișoara: piețarii din Iosefin au ieșit în stradă NEMULȚUMIȚI de închiderea piețelor

 

Bărbatul fusese prins în weekend, în timp ce conducea un autoturism în orașul Țăndărei din județul Ialomița fără a avea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În timpul verificărilor, șoferul a demarat în trombă, încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă aflată în filtrul rutier. Bărbatul a fost urmărit și prins în scurt timp în orașul Țăndărei, iar în momentul în care a fost scos din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care ajuta polițiștii.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat, cât și prelevarea de probe biologice de sânge.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și ultraj.