Neymar ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022 cu Venezuela şi Uruguay

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 13-11-2020 21:11

Neymar ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022 cu Venezuela şi Uruguay, deoarece atacantul are o accidentare musculară suferită la piciorul stâng, anunță MEDIAFAX.

Atacantul lui PSG, Neymar, ratează meciul naţionalei Braziliei împotriva Uruguayului, din preliminaruule pentru Campionatul Mondial din 2022, notează Reuters.

Neymar s-a prezentat la naţională cu o accidentare musculară suferită la piciorul stâng şi era oricum indisponibil pentru meciul cu Venezuela de vineri. Medicii au sperat, însă, să-l recupereze până la partida cu Uruguay, programată pe 18 noiembrie la Montevideo. Dar investigaţiile efectuate joi seară la Sao Paolo au arătat că nu este pregătit să joace.

Citește și: Situație dificilă pentru fostul deputat PSD Cristian Rizea: Igor Dodon i-a respins cerere de azil politic

„Am avut speranţa că ar putea juca, de aceea l-am chemat în Brazilia. Starea sa s-a îmbunătăţit, dar nu suficient, astfel încât să fie pregătit pentru meciul de marţi împotriva Uruguayului. Staff-ul a decis să-l scoată din lot pe Neymar,” a declarat medicul echipei, Rodrigo Lasmar.

Brazilia a câştigat primele două meciuri de calificare pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar şi este singura echipă din secţiunea sud-americană cu punctaj maxim până acum.