Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a raportat o creştere cu 35% a veniturilor din vânzări, în primele 9 luni

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 17-11-2020 11:16

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a încheiat primele 9 luni ale anului 2020 cu venituri de 135,349 milioane de lei din vânzarea de locuinţe, în creştere cu 35% faţă de perioada similară a anului 2019, se arată într-un comunicat al companiei remis marţi AGERPRES.

Evoluţia se datorează unei creşteri cu 23% a volumului de vânzări, ajungând la un total de 258 de unităţi tranzacţionate (apartamente, plus parcările şi terenurile de curte aferente pachetului), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ultimele știri de la Ministerul Sănătății - Care este starea de sănatate a medicului-erou de la Piatra Neamț

"Impact Developer&Contractor îşi menţine evoluţia pozitivă într-o perioadă dominată de incertitudine, raportând vânzări şi profit operaţional în creştere în cadrul proiectelor rezidenţiale dezvoltate. (...). În perioada următoare, estimăm menţinerea unui ritm susţinut al vânzărilor, bazându-ne pe mixul unic de facilităţi, standard de construcţie şi preţ, adus de fiecare dintre proiectele noastre în piaţă. Mai mult, măsura majorării plafonului valoric pentru aplicarea cotei de TVA de 5% va aduce cu siguranţă o gură de oxigen pieţei rezidenţiale, în special în oraşele mari, stimulând achiziţia unor locuinţe mai spaţioase, construite la standarde ridicate, astfel încât să poată îndeplini nevoile de confort şi calitate a vieţii pentru familiile tinere", a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Cu o experienţă de 29 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. De-a lungul activităţii sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate.