Trei persoane au fost reținute în dosarul femeii incendiate în Giurgiu

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 18-11-2020 08:48

Două femei şi un bărbat au fost reţinuţi în legătură cu femeia incendiată la sfârşitul lunii octombrie. în apropiere de DN6, în judeţul Giurgiu, potrivit news.ro.

Cele trei persoane au fost audiate marţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Doliu în lumea teatrului: Draga Olteanu Matei a murit

Specialiştii susţin că motivul crimei ar fi fost invidia sau gelozia, relatează jurnalgiurgiuvean.ro, iar crima s-ar fi petrecut în cartierul Ferentari din Capitală. Apoi, cei trei au transportat cadavrul pe marginea drumului DN 6, unde, pentru a-şi şterge urmele, au recurs la incendierea cadavrului, înghesuit într-o valiză de gen „troller”.

Deocamdată, cei trei sunt reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit la sfârşitul lunii octombrie pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu. O săptămână mai târziu, femeia a fost identificată. Era vorba despre o tânără de 32 de ani, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, despre care rudele nu mai ştiau nimic de mai bine de jumătate de an.