Un bărbat din Vâlcea este acuzat că ar fi șantajat o minoră de 13 ani, pentru a obține fotografii în ipostaze intime

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 18-11-2020 11:37

Un bărbat de 30 de ani este cercetat de polițiștii din Vâlcea, după ce ar fi șantajat o fată de 13 ani, pe care ar fi amenințat-o că publică discuții compromițătoare și căreia i-ar fi cerut fotografii intime, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii din cadrul Postului Berislăvești au fost sesizați de bunica fetei cu privire la faptul că, în perioada 15 – 19 octombrie 2020, nepoata sa a fost amenințată de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu darea în vileag a unor discuții compromițătoare, pe care acesta le-ar fi purtat cu fata pe rețelele de socializare, în scopul obținerii de fotografii intime de la aceasta.

Robert Turcescu iese la atac: 'USR nu e un partid, e o iluzie'. Ce spune Rareș Bogdan despre atitudinea USR-PLUS

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului, de unde au ridicat mai multe sisteme informatice și medii de stocare externă.

De asemenea, bărbatul a fost audiat la Postul de Poliție Berislăvești. În prezent, acesta este cercetat în libertate, a mai transmis Poliția Vâlcea.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru comiterea infracțiunii de șantaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.