Accident rutier spectaculos la Prahova, cu nouă persoane implicate: un șofer beat de 80 de ani a intrat într-o mașină pe contrasens

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 30-11-2020 16:15

Un accident rutier s-a produs luni în comuna Drajna din judeţul Prahova, fiind implicate două mașini cu nouă persoane. Un autoturism condus de un șofer de 80 de ani, băut, a intrat în mașina care venea din sensul opus, relatează Mediafax.

Conform IPJ Prahova, accidentul a avut loc pe Dj 102B, în comuna Drajna. Din verificări a reieșit că un bărbat de 80 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe Dj 102B către Vălenii de Munte, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din direcția Vălenii de Munte către Posești, condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma accidentului, o pasageră din mașina condusă de bărbatul de 80 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul este dirijat de polițiști.

Citește și: Dan Petrescu, primele explicații despre plecarea de la CFR Cluj: 'Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia'

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 42 de ani, iar pentru bărbatul de 80 de ani rezultatul a fost de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform ISU Prahova, în accident au fost implicate în total nouă persoane.