Se aprinde iluminatul festiv în municipiul Bistrița

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 01-12-2020 15:42

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit în orașul Bistrița începând de marți seara. Iluminatul va fi pornit fără nici o festivitate deoarece orașul se află în carantină, iar primarul este izolat la domiciliu, fiind infectat cu virusul SARS CoV-2.

Anunțul privind sistemul de iluminat pentru sărbători a fost făcut de primarul orașului Bistrița, Ioan Turc. Este o instalație nouă care a fost montată pe principalele străzi ale orașului și care va fi pornită marți, potrivit mediafax.ro.

Citește și: SCANDAL la Arcul de Triumf: Codruța Cerva SE CEARTĂ cu jandarmii care vor să o AMENDEZE/ Un fost militar s-a DEZLĂNȚUIT

„Azi, de la ora 17.00, la Bistrița va fi pus în funcțiune iluminatul festiv. Din Ziua Marii Uniri, pietonalul și străzile municipiului vor licări a speranță în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Concitadinilor mei, multă sănătate și încredere!”, a anunțat pe Facebook, primarul orașului Bistrița, Ioan Turc.

Iluminatul de sărbători va fi pornit fără nici o festivitate din cauza măsurilor anti-Covid 19. De asemenea, Bistriția se află în carantină, iar primarul orașului s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 și este izolat la domiciliu.