Atac la Iohannis: Riscați sănătatea publică pentru a vă atinge unicul scop, Orban premier!

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 03-12-2020 14:04

În aceeași zi în care am văzut cu toții mizeria în care stau pacienții în spitalul Reșița, președintele Iohannis și toata floarea conducerii PNL inaugurau o autostradă care nu duce nicăieri. La asta a ajuns România? La spoială electorală menită doar să acopere putregaiul de dedesubt?

Cel puțin asta este părerea lui Viorel Cataramă, candidatul Pro România la funcția de senator de Bihor. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, omul de afaceri a atacat acțiunile întregii conducerii a țării, ce pare mai preocupată de campania electorală decât de starea României.

„Klaus Iohannis ne-a anunțat astăzi că până la sfârșitul săptămânii vor fi redeschise piețele, pentru că a scăzut numărul persoanelor infectate. Nu, domnule, președinte! Iar mințiți poporul cu televizorul! A scăzut numărul de testate pe care guvernul Orban le face, pentru a justifica organizarea alegerilor. Riscați sănătatea publică pentru a vă atinge unicul scop, Orban premier! Ieri Klaus Iohannis, aflat în permanentă campanie electorală pentru PNL, a decorat-o pe secretara lui Vela, azi a inaugurat câțiva metri de autostrada, în timp ce în București, în fața Palatului Cotroceni, s-a surpat asfaltul! Așa arată România toată, pe afară-I vopsit gardul, înăuntru-I leopardul! Cumpărăm tablete pentru copii care n-au electricitate și dăm transport gratuit pentru elevii care stau acasă. Ne-am săturat!” a postat Viorel Cataramă pe pagina oficială de Facebook.

Viorel Cataramă s-a întors în Oradea și candidează la funcția de senator de Bihor. Deținător al celei mai mari fabrici de mobila din județ, în Beiuș, afaceristul este legat de bihoreni și le-a promis acestora că, indiferent de rezultatul alegerilor, va rămâne aproape de ei. Viorel Cataramă conduce în sondaje în cursa pentru senatul României în Bihor, bazându-se pe o platformă ce încurajează reinstituirea tuturor libertăților și ridicarea restricțiilor.