Ministerul Sănătății, după ce s-a semnalat că la 'Matei Balş' şi Spitalul Colentina nu e căldură: Alimentarea, întreruptă în urma unor avarii, până la ora 24.00

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 04-12-2020 22:19

Ministerul Sănătăţii a precizat, vineri seară, că Institutul "Matei Balş" şi Spitalul Colentina au fost înştiinţate de Termoenergetica privind sistarea încălzirii şi a apei calde, până la ora 24.00, în urma unor avarii. Declaraţia vine după ce problema a fost semnalată pe reţelele de socializare, anunță news.ro.

Problema a fost semnalată pe reţelele de socializare, o femeie reclamând că la "Matei Balş" bolnavii care sunt conectaţi la oxigen stau în frig. Ea mai spune că aceştia au primit pilote.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au precizat că au luat legătura cu reprezentanţii Institutului care au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că, vineri, între orele 09.00-24.00 va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii.

În aceeasi situaţie este şi Spitalul Colentina, au menţionat aceştia.