Martin Luther King Jr. este subiectul sezonului patru al producţiei Genius

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 11-12-2020 10:37

Legendarul lider al mişcării pentru drepturile civile Martin Luther King Jr. va fi subiectul celui de-al patrulea sezon al serialului „Genius”, producţie National Geographic, potrivit news.ro.

Începând cu al patrulea sezon, „Genius” va fi disponibil exclusiv pe platforma Disney+.

Citește și: EXCLUSIV BREAKING SURSE Zeci de mii de euro ÎMPACHETAȚI în pungi IKEA GĂSIȚI de DNA în casa managerului Lukacs - S-a prezentat judecătorilor ca un UMIL funcționar ONEST

Primele două sezoane - cu Albert Einstein, respectiv Pablo Picasso în centru - au avut premiera la National Geographic şi sunt acum parte din conţinutul platformei de streaming.

Cel de-al treilea sezon, care o are în centru pe cântăreaţa soul Aretha Franklin, este programat să fie lansat tot pe postul National Geographic.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

„Genius: Aretha” e produs de National Geographic, Imagine Television şi Fox 21 Television.

Martin Luther King Jr. a fost portretizat de mai multe ori în producţii de televiziune şi cinematografice. Rapperul T.I. îl va interpreta în sezonul „Genius” dedicat Arethei Franklin.

Citește și: SURSE BREAKING Unul dintre arestații preventiv pentru corupția din spitalele Covid, ARE COVID - Este internat sub pază DNA și se cere ACASĂ pentru tratament

Născut pe 15 ianuarie 1929, în Atlanta (Georgia), Martin Luther King Jr. - activist care a devenit cel mai vizibil purtător de cuvânt al mişcării pentru drepturile civile ale cetăţenilor afro-americani - a fost asasinat pe 4 aprilie 1968, în Memphis (Tennessee).