PSD Ilfov: 'Iohannis și Noul CDR (PNL-USRPLUS-UDMR) se bat pe împărțirea ciolanului în timp ce românii mor pe capete'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 11-12-2020 19:24

Iohannis și Noul CDR (PNL-USRPLUS-UDMR) se bat pe împărțirea ciolanului în timp ce românii mor pe capete. Nu se fac teste, nu se întrerup lanțurile contaminării, nu mai sunt locuri la ATI, spitalele se sufocă. Este o realitate crâncenă care ar impune rapid un guvern profesionist, așa cum PSD a propus, cu profesorul Rafila prim-ministru.

Dacă Iohannis și partidele Noului CDR nu se vor trezi și vor continua ciolaniada, alte zeci de mii de români vor cădea pradă pandemiei! Au trecut alegerile, dar lui Iohannis și Noului CDR nu le pasă nici acum de oameni! Prioritatea lor este împărțirea funcțiilor și a ciolanului puterii.

Crește numărul deceselor, la ATI nu mai sunt locuri, e frig în spitale, e frig în case, oamenii nu au apă caldă și căldură, gunoaiele și șobolanii împânzesc capitala țării! Degeaba! Partidelor Dreptei le pasă doar de interesul și buzunarul lor– cine, ce, cât de mult poate smulge fiecare din plăcinta guvernării.

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

PSD le cere guvernanților să lase ciolaniada și să rezolve problemele urgente ale românilor! Să implementeze urgent măsurile din programul de luptă împotriva pandemiei, prezentat de PSD și de profesorul Rafila, să crească numărul testărilor, să doteze secțiile ATI cu noi paturi, să crească capacitatea de răspuns a sistemului sanitar și să profesionalizeze DSP-urile.

PSD se luptă până la capăt pentru a onora votul și încrederea oamenilor și va face toate demersurile posibile, interne și externe, pentru a prelua guvernarea țării, așa cum majoritatea alegătorilor a decis. În acest sens se înscrie și demersul de a informa ambasadele și liderii europeni că încă odată Iohannis sfidează Constituția, normele democratice și refuză arbitrar să încredințeze mandatul de premier candidatului nominalizat de PSD, în calitate de partid câștigător al alegerilor parlamentare.