Marcus Rashford vrea să rămână pentru tot restul carierei sale la Manchester United

Autor: Andreea Năstase
Publicat: 11-12-2020 19:55

Marcus Rashford, atacantul englez crescut la academia de fotbal a lui Manchester United, își dorește să rămână la clubul care l-a format, pentru tot restul vieții.

Loialitatea lui Marcus Rashford pentru club se datorează ajutorului primit de el și familia sa în timpul copilăriei sale, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Fundația Bill și Melinda Gates, donație uriașă de bani pentru dezvoltarea unor vaccinuri mai ieftine împotriva COVID-19

Marcus Rashford a declarat pentru Times că își dorește să facă parte din panoplia fotbaliștilor care și-au dedicat cariera unui singur club. El și-a propus să rămână la Manchester United pentru tot restul carierei sale.

În ciuda faptului că recent a împlinit 23 de ani, Rashford a jucat deja de 232 de ori pentru clubul al cărui fan a fost din copilărie, acesta crescând în Wythenshawe, în sudul Manchesterului, la doar cinci mile de Old Trafford.

Puțini jucători din fotbalul modern au reușit să joace la o singură echipă de-a lungul carierei, dar „absolventul” academiei lui Unite vrea să fie una din excepții. Loialitatea sa față de club se datorează faptului că Manchester United i-a oferit o educație și l-a ajutat și pe el și pe familia lui în momentele dificile ale copilăriei sale.

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

„Nu vreau să părăsesc Manchester United niciodată. Pur și simplu nu ar fi corect”, a declarat el cu o zi înainte de derby-ul de sâmbătă dintre „dracii roșii” și cetățenii de la Man City.

Spaniolii de la Barcelona și de la Real Madrid îl urmăresc de mai multă vreme, însă Rashford spune că inima lui aparține lui United.

Englezul născut în Manchester e considerat un erou național dorită unei campanii susținute pentru eradicarea sărăciei juvenile.

„Nu m-am gândit niciodată dincolo de Manchester United. Sunt sigur că nu m-aș simți bine să îmbrac un alt tricou, decât cel roșu”, a mai declarat acesta Star Sports, ediția specială tipărită a publicației Dailys Stars.