După incidentul rasist cu Colțescu, Pierre Webo susține că a primit mesaje insultătoare din România: 'Aceste zile au fost cele mai dificile din cariera mea'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 12-12-2020 08:05

Pierre Webo susține că a primit mesaje insultătoare din România și că a avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a putea dormi după incidentul rasist în care a fost implicat Sebastian Colţescu. Webo, în vârstă de 38 de ani, a declarat că zilele de la incident au fost „cele mai dificile” din cariera sa, anunță MEDIAFAX.

Fostul internaţional din Camerun, Webo, l-a acuzat pe cel de-al patrulea oficial, Sebastian Coltescu, că l-a jignit referindu-se inutil la culoarea pielii sale, în loc să se refere la el pe nume. El a declarat pentru BBC Sport: "După părerea mea, 8 decembrie va fi amintit".

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

Jocul, care a fost abandonat după 14 minute cu scorul 0-0, a reluat miercuri cu o nouă brigadă de arbitri. Ambele echipe şi oficialii au purtat tricouri cu mesajul „Nu rasismului”.

Webo, care a petrecut opt ​​ani din cariera sa de jucător în La Liga la Osasuna şi Mallorca, a spus că a primit mult sprijin atât din interiorul, cât şi din exteriorul fotbalului, precum şi câteva mesaje cu insulte din România. „Aceste zile au fost cele mai dificile din cariera mea”, a spus el.

Uefa spune că acheta este în desfăşurare, dar nu aşteaptă un rezultat înainte de Crăciun.