Virgil Ianțu, mesaj ACID către Clotilde Armand: 'Singura imagine pe care o veți lăsa în urmă este cea pe care o vedem la colțul străzilor sectorului 1'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 17-12-2020 23:45
Actualizat: 18-12-2020 18:53

Vedeta de televiziune Virgil Ianțu i-a transmis, prin intermediul unei rețele sociale, un mesaj primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după scandalul deșeurilor care au invadat străzile.

"Stimata doamna Primar al Sectorului 1, voi trece la subiect, fara introduceri protocolare.

Doream sa stiti ca cetatenii, in general, nu sunt interesati de litigiile, platile sau neplatile dintre primarie si furnizorii de servicii, asa cum nici primaria nu e interesata de cetatenii care o duc greu si de Sarbatori nu au parte de o masa traditionala, dar platesc taxe.

La fiecare 4 ani, auzim aceleasi scuze si nemultumiri fata de cei de dinainte. Va anunt ca nici de acest aspect nu suntem interesati. Noi, de fiecare data votam un primar de la care ne asteptam sa rezolve problemele nu sa ni le aminteasca zilnic la televizor. Si mai avem o problema. Singurii care platesc taxe si primesc in schimb incompetenta suntem noi, cetatenii. De altfel nici un primar, ministru, ce o fi el, dupa ce pleaca din fotoliu, nu este tras la raspundere pentru incompetenta, asadar, nu plateste in niciun fel, iar noi suntem singurii care o platim cu varf si indesat.

Citește și: Florin Roman îl taxează dur pe Dacian Cioloș și îl compară cu Liviu Dragnea: ‘Speram să nu mai trăiesc un astfel de moment’ .

Subiectul principal il cunoaste deja toata tara. Cum va simtiti cand vedeti cum arata strazile sectorului 1 in prag de Sarbatori? Onorant?

Daca o clipa v-ati fi gandit la noi, ati fi rezolvat problema intr-un fel sau altul. Daca nu reusiti sa gasiti solutii la o asemenea problema, inseamna ca locul dumneavoastra nu este acolo.

Probabil, ca si ceilalti de dinainte, singura imagine pe care o veti lasa in urma este cea pe care o vedem astazi la coltul strazilor sectorului 1", a spus Virgil Ianțu.