Larisa Iordache - succes în gimnastică, eșec pe linie în viața privată: a pierdut doi iubiți în 2020

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 24-12-2020 16:30

Larisa Iordache a cucerit patru medalii, din care două de aur, la Campionatul European de Gimnastică. Sportiva, în vârstă de 24 de ani, a revenit după o pauză de trei ani, în care a suferit trei intervenții chirurgicale. Anul 2020 a fost însă unul zbuciumat pe plan sentimental.

Larisa Iordache a crezut că a dat lovitura pe plan sentimental în momentul în care l-a cunoscut pe Victor Simion, iar relația dintre cei doi a evoluat rapid, relatează Newsweek.ro. Victor Simion a făcut tot ce a putut ca să o cucerească pe Larisa Iordache, iar la începutul lunii februarie i-a pus inelul de logodnă pe deget. Deși toată lumea se aștepta ca legătura dintre cei doi să se finalizeze în fața ofițerului stării civile, lucurile au luat-o pe un drum neașteptat. La scurt timp după ce i-a oferit inelul de logodnă, Victor Simion a dispărut din viața Larisei Iordache, iar gimnasta a rămas din nou singură.

A urmat apoi o relație cu gimnastul Roland Modoran, relație care însă nu a funcționat.

Citește și: Liderul AUR jubilează după ultimul sondaj: 'Noi creștem frumos în sondaje'

Larisa Iordache (24 ani) mai are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, două de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, precum şi 5 de aur, 6 de argint şi 2 de bronz la Europene.